Cajas ENVÍOEXPRESS TEHER – Mudanzas


GYORS, PONTOS ÉS SÉRÜLÉSMENTES SZÁLLÍTÁS!

Telefon: 06 1 349 0365

Antik, koloniál és törékeny bútorok költöztetése!

Cégünk, az Express-teher Kft. y páginas web páncélszekrényszállítás.hu 1998-ban alakult KÖLTÖZTETŐ VÁLLALKOZÁSKÉNT para servir a la creciente demanda. Cégünk elsők között tűzte ki célul a megbízhatóságot, a pontosságot és az európai színvonalú szállítást. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére, a jó megjelenésre és a pontos munkavégzésre.

Jelmondatunk: Gyors, pontos, sérülésmentes szállítás!

Nuestro trabajo se amplía constantemente. Vállalkozásunk az EU – Szabványoknak megfelelően új és fiatal gépjárműparkkal dolgozik. Költözéshez 3,5 – 7,5 tonnás, zárt dobozos, emelő hátfalas, bélelt teherautókat, és jól összeszokott csapatot Proporcionamos disposición de nuestros clientes. Nuestra empresa gracias a una constante y recurrentes clientes han disfrutado y estamos orgullosos, que los clientes pueden celebrado con éxito.

Budapest egész területén 3,5 tonnás össztömeg felett behajtási engedéllyel rendelkezünk. Teherautóink árubiztosítással rendelkeznek (Allianz Biztosító)

Biztosítási érték 3.000.000. Ft / el valor de los bienes a ser transportados excede el valor del seguro está vinculado a una opción de seguro individual, általunk csomagolt és szállított bútorokra, értéktárgyakra garanciát vállalunk.

Loading Images
wpif2_loading
5_palyazat.jpg
4_referencia.jpg
1_cegismerteto.jpg
3_gepek.jpg
2_szolgaltatas.jpg
This entry was posted in Bemutatkozás. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Browse by Topic